top of page
Sasha Rosen kindercoach
Wie ben ik

Wie ben ik

Sasha Rosen
Kindercoach
Sasha Rosen

Tijdens mijn succesvolle musical- en zangcarrière werd ik mama. Eerst van een zoon, daarna van een dochter. En zoals waarschijnlijk iedere mama, begon ik mijn kinderen op te voeden zoals ik was opgevoed. Een vrij strikte lijn waaraan gehouden moest worden. Haha, dat bleek al gauw een mislukte missie te zijn met mijn eerstgeborene Beau. Een slim manneke met een ijzersterke wil, hooggevoelig tot en met en daarbij altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Hem in de hoek zetten of straffen op een andere manier lukte totaal niet, dus hij dwong me om hem te leren begrijpen. Na vele boeken, artikels, en podcasts besloot ik hem verder te helpen door kindercoach te worden.

 

Tijdens deze opleiding die me op het lijf geschreven bleek te zijn, besloot ik om ook andere kinderen verder te helpen. Kinderen met HSS: high sensation seeker, hoogsensitief met een sterke wil. Ook wel gekend als vurig sensitief of temperamentvol. Kinderen die mogelijk niet begrepen worden door hun ouders of er ongelukkig bijlopen, omdat ze thuis of op school de ruimte niet krijgen die ze nodig hebben. Het zijn echter fantastische persoontjes met eigenschappen die we op latere leeftijd alleen maar kunnen toejuichen, maar als kind worden deze kenmerken eerder als ‘lastig’ ervaren.

 

Door mijn opleiding én mijn eigen ervaring kan ik deze kinderen en hun ouders verder helpen. De kinderen weer in hun kracht zetten en de ouders niet laten kijken naar de lastige eigenschappen, maar focussen op de positieve, mooie en bijzondere kanten van hun kind. Hierdoor krijgt het kind de kans om zich te ontplooien tot prachtige, evenwichtige wezentjes die de wereld van nu zo nodig heeft. Want het leven is mooi, het is maar hoe je ernaar kijkt.​

Werkwijze

Werkwijze

Straal,

het is een mooie dag

Leef en voel je vrij en lach

Straal, ga dansen met de liefde

en stoor je niet aan wat men vindt

Wees weer

dat hele blije kind

Tarieven:

Intake-gesprek 50 minuten: € 50,-

Sessie 50 minuten: € 50,-

Ouderbegeleiding sessie 50 minuten: € 50,-

Betalen kan cash of via een betaalapp meteen na afloop van de sessie.

Kindercoaching is een laagdrempelige vorm van begeleiding voor kinderen en jongeren, die het even moeilijk hebben met bepaalde situaties, door omstandigheden niet lekker in hun vel zitten en daardoor hun evenwicht zoek zijn.

Ik heb een positieve werkwijze. Ik werk vaak oplossingsgericht en kijk naar de krachten en de kwaliteiten van het kind. Deze hulp heeft vaak een positieve invloed op het kind, waardoor het lekkerder in z'n vel komt te zitten en/of steviger in z'n schoenen komt te staan.

Wanneer je wilt weten of ik iets zou kunnen betekenen voor jullie kind, dan kun je mij mailen. Vervolgens kunnen we een afspraak maken voor een intakegesprek. Het intakegesprek duurt ongeveer 50 minuten en vindt plaats in mijn praktijkruimte in Westerlo. Wanneer het gesprek zowel voor jou als voor mij als coach goed voelt, besluiten we om over te gaan tot een coachingstraject. Tijdens het coachingstraject werk ik vooral met het kind zelf. Ik vraag dan vaak de ouders om hun kind even alleen te laten. 

 

Ik coach kinderen van 6 tot 12 jaar. Is jullie kind jonger of ouder? Neem dan contact met mij op om te overleggen. 

Contact

Wilt u graag een intakegesprek of gewoon wat meer informatie, aarzel dan niet om mij te contacteren. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen, of door een mailtje te sturen. Ik beloof zo snel mogelijk te reageren.

Kindercoach Sasha Rosen

Het leven is mooi

Westerlo

info@sasharosen.com

Dank je wel voor je mail, ik neem zo snel mogelijk contact op.

Droom en spreid je armen uit

zie hoe het vroeger was

die tijd vol blijheid in je hart

Zing, al je zorgen zijn voorbij

het leven is zo mooi

dus maak vandaag een nieuwe start

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page